Belægning

Trænger terrassen eller indkørslen til noget nyt?

Belægning tilbydes på Djursland og Århus

Trænger terrassen eller indkørslen til noget nyt? Vi løser en lang række opgaver inden for belægning i hele området omkring Århus og Djursland. Vi arbejder effektivt og kvalitetsbevidst uanset størrelsen på opgaven, og vi hjælper både private og erhverv med alle former for belægning.

Flisebelægning og brolægning

Der er mange former for belægning at vælge i mellem. Det gælder både materialevalg, teknik og mønster, men vi står heldigvis klar til at hjælpe dig med alle valgene. Uanset om det drejer sig om en havesti, en indkørsel eller noget helt tredje, kan vi rådgive og vejlede dig. Hvis du har særlige ønsker til fliser eller sten, så imødekommer vi naturligvis dette.

Vælg de rette fliser og sten til din belægning

Vi kan stå for anskaffelse af materialerne, eller vi kan udføre belægningen med dine egne fliser, hvis dette ønsker. Hvis der er en eksisterende flisebelægning, som skal fjernes, kan vi bortskaffe de gamle fliser – medmindre du ønsker at beholde dem til et andet projekt selvfølgelig.

Trænge de grønne områder også til en kærlig hånd? Som professionel anlægsgartner kan vi blandt andet hjælpe med anlægning af græsplæne og meget mere.

Få et tilbud på belægning

Hvis du er blevet nysgerrig og ønsker at høre mere om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er klar til rådgive og vejlede dig, og vi giver naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

(+45) 51 19 90 21
info@entreprenorfj.dk